rss

Tuesday, April 7, 2009

BabyHanan Fleece Insert Sock

WHAT IS A FLEECE INSERT SOCK?
:puppyeyes:A fleece insert sock is a sock that you can stuff absorbent material in it such as your tradisional lampin (prefold), microfire, cotton cloth any material that you can think of that can absort water. At the same time, your baby bum still dry :) .

WHY YOU NEED OUR SOCK?
This sock is for someone who already have a cd cover, or you have your own pocket cd but you still need extra insert. You need to prepare the absorbent material like the above mention, and just fill in to our BabyHanan Fleece Insert Sock and lay it on your cd.

So you have the chance to just stuff anything that you can find just in your house like cotton towel or old tshirt. It really save you.

This sock will also keep the mirofiber away from your baby's skin. It provide's the dry layer for your baby.

BabyHanan Fleece Insert Sock's Size
A one size (6" x 17") fleece. If your baby is tiny, so just fold the extra length away from your baby.

PRICE
1 BabyHanan Fleece Insert Sock = RM 5






9 comments:

DinasDa said...

Mama Hanan, macam mana rupa paras insert sock nyer? Sama macam insert NK ke? Ada pic lagi best

siti on April 8, 2009 at 4:08 PM said...

Bukan.. sock nie hanya untuk letakkan apa saja material yang leh absort. so kalau pakai cover cd ka, leh terus letak jer atas tuu. jasi bum bb kering.

Sofeah~ on April 9, 2009 at 4:10 PM said...

wah tak paham la..mcm mane?
macam liner ke?..nk tgk gambar..heh

siti on April 9, 2009 at 4:13 PM said...

yup, mcm liner tapi liner tuu sekeping kan, cuma ini cam stokin bentuknya, awak boleh stuffkan apa2 material yang absorb dalam tuu. leh guna pada cover cd cam pureen tuu ka. gambar ada tapi saya lum upload agie :D

AnakMama on April 28, 2009 at 3:50 PM said...

aku lagi la tak paham... liner tu letak kat mana2 cd yg ada di pasaran boleh ke?? atau kat kain lampin yg lipat segitiga???

siti on April 28, 2009 at 3:54 PM said...

anakmama; mcm nie.. contohnya awak ada pureen cover kan? awak letak microfiber atau lampin dalam fleece sock nie. letak jer atas cover awak tuu. then pakaikan. fungsinya untuk absorb pees dan fleece sock ini untuk dry surface pada baby's bum.

siti on April 28, 2009 at 3:56 PM said...

lagi satu, kalau awak nak letakkan fleece sock nie atas kain lampin segitiga tuu pun boleh. tapi tak waterprroof lah. hanya boleh absorb pees lama sikit jika awak pakai microfiber inside.

diLaS on May 19, 2009 at 4:09 PM said...

dh ade fleece socks nih, xmo buat fleece liner pulak ke? sekadar cdgn jek :D

siti on May 19, 2009 at 4:15 PM said...

hehe.. sebenarnya saya buat fleece sock nie untuk tak yah buat liner. sbeab liner tuu sheelai ajer.. kalau letak bawah bum baby, liner leh gerak2, terjatuh lah. agak tak kemas sangat. kalau sock, semua stuffed in. besar dan apstinya tak gerak2.

 
There was an error in this gadget

Followers